Welkom op de site van Kalimba * Akoestisch Duo Live Muziek

Wij zijn Richard en Saskia, een allround akoestisch duo.
We spelen en zingen covers in verschillende genres zoals Country, Pop, Rock, Soul, Funk en R&B 🙂 Ons hart ligt bij de jaren ’60 en ’70, maar we maken ook wel eens een uitstapje naar de jaren ’80 of ’90.

Met ieder een gitaar en soms een ukulele, zingen we tweestemmig en zijn we overal makkelijk neer te zetten voor een betaalbare prijs. Met wat meer budget zijn we ook uit te breiden tot een complete band. Onze bassist en drummer komen dan ook mee!

Organiseer je een (tuin)feestje, bruiloft of zomaar een gezellige gelegenheid, dan zijn wij graag van de partij! 🙂

Bel of mail ons gerust met vragen en kijk op deze website!

 

*kalimba*muziek*sixties/seventies/eighties/nineties*duo*bandje*feelgood music*
akoestisch duo, live muziek, kalimba, gitaar, tweestemmig, live band, bergen op zoom, muziek, feest, bruiloft, tuinfeest, band, ukulele, receptie, Saskia Nolten, Richard Jungbeker

2 comments on “Welkom op de site van Kalimba * Akoestisch Duo Live Muziek”

  1. Jon & Linda Huizinga schreef:

    26-07-2018 Wij zijn net terug van jullie live-optreden tijdens de Krabbenfoor buiten bij Café de Saeck, Korte Bosstraat 1 in Bergen op Zoom. We vonden het helemaal Top! Heerlijke muziek, lekker om te dansen. Voor ons volgende tuinfeest gaan we jullie zeker boeken! 👍👍👌😍. Morgenavond komen we weer luisteren en genieten. Heel veel succes alvast! Jon & Linda Huizinga

  2. Linda Huizinga schreef:

    29-06-2019 Wat hebben we van jullie genoten op ons Tuinfeest tgv ons 40jarig Huwelijk! Het was buiten 33 graden, maar jullie hebben de sterren van de hemel gespeeld. Heerlijke feelgood-music.🥰 We kijken er met een heel goed gevoel op terug! Nogmaals onze hartelijke dank voor deze prachtige herinnering!
    Terima kasih banyak! 🙏☀️🌴🤩🥰👌👏
    Jon & Linda Huizinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *